Talenten in telefonische verkoop

Talent

Als verkooptalent ben je commercieel, scherp en een kei in verkopen. De belspecialisten van Telemarketing Breda zijn ware talenten in telefonische verkoop. Ze zijn gedreven en bijten zich vol overtuigingskracht vast in uw project. Maar ze bellen uiteraard uit uw naam.

Telefonische verkoop zonder de klant iets aan te willen smeren

Verkopen

Voordat onze belspecialisten aan de slag gaan, bereiden zij zich grondig voor. Zij maken zich de cultuur van uw bedrijf eigen en zorgen dat ze elk detail van uw product of dienst kennen. Zij gaan op zoek naar uw onderscheidend vermogen en verdiepen zich in uw doelgroep. De échte telefonische verkoop gaat daarna altijd samen met een goed advies en indien nodig met begeleiding. En vanzelfsprekend zonder de klant iets aan te willen smeren. Dat zit bij Telemarketing Breda in de genen.

Hoe wij te werk gaan.

Onze werkwijze

Met elke ondernemer die bij Telemarketing Breda komt, vindt altijd eerst een uitgebreid gesprek plaats. We bespreken alle facetten van het bedrijf. Daarbij horen ook zaken als missie, visie en strategie. Al deze gegevens dienen als voorbereiding op telefonische verkoop die u als ondernemer nieuwe klanten bezorgt. Vervolgens bespreken we welke ondersteuning gewenst is. Die ondersteuning bieden we aan volgens een plan en in een ritme dat bij de onderneming past. Als ondernemer kunt u er er dan voor kiezen om zelf voor een consequente opvolging te zorgen of om de opvolging over te laten aan Telemarketing Breda. Bij al dit soort trajecten gaat het altijd om maatwerk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van telefonische verkoop. Neem daarvoor contact met ons op.

Neem contact op

Wilt u klanten vinden en klanten binden? Telemarketing Breda belt uit uw naam en zorgt voor meer kwalitatieve afspraken.